Ο Τότι έσπασε τη σιωπή του: “Η Ίλαρι με τον πατέρα της άδειασαν τις θυρίδες μου”


Μετά από 20 χρόνια ως ζευγάρι, εκ των οποίων τα 17 ως παντρεμένοι, ο Φραντσέσκο Τότι και η Ίλαρι Μπλάζι γνωστοποίησαν τον περασμένο Ιούλιο τον χωρισμό τους μέσω ανακοινώσεων.

Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται μία ανάσα πριν τραβήξει χωριστούς δρόμους επιβεβαιώθηκαν, με τον ιστορικό καπιτάνο της Ρόμα δύο μήνες μετά την ανακοίνωση να σπάει τη σιωπή του μιλώντας στην Corriere della Sera.

Μεταξύ άλλων ο 45χρονος αρνήθηκε ότι πρόδωσε την πρώην σύζυγό του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η Ίλαρι μαζί με τον πατέρα της του πήραν τα ρολόγια και του άδειασαν τις θυρίδες.

var isEurobasket22Article = targettingValues.keywords.indexOf(‘eurobasket-2022’) > -1 ? true : false;
var isEurobasketApostoliArticle = targettingValues.keywords.indexOf(‘apostoli-eurobasket’) > -1 ? true : false;
var isEurobasketBetliArticle = targettingValues.keywords.indexOf(‘eurobasket-bet’) > -1 ? true : false;
var isEkoRallyAcropolis2022 = targettingValues.keywords.indexOf(‘eko-rally-akropolis-2022’) > -1 ? true : false;

if(isEurobasket22Article || isEurobasketApostoliArticle || isEurobasketBetliArticle || isEkoRallyAcropolis2022){
document.querySelector(‘#agora-inread’).style.display = ‘none’;
}

});

Το πρωτοσέλιδο της Corriere della Sera (11/09/2022)
Το πρωτοσέλιδο της Corriere della Sera (11/09/2022)

“Δεν είναι αλήθεια ότι ήμουν ο πρώτος που πρόδωσε. Έχω διαβάσει πάρα πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες και μερικά από αυτά έχουν στεναχωρήσει τα παιδιά μου: φτάνει. Έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο, πρώτα γιατί σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο. Μετά ακολούθησε ο θάνατος του πατέρα μου από τον κορονοϊό και τότε ακριβώς όταν χρειαζόμουν περισσότερο από τοτέ τη γυναίκα μου δεν ήταν εκεί.

Αλλά έχω και ελαττώματα, έπρεπε να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο και προσοχή. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι φήμες: “Η Ίλαρι έχει άλλον. Πράγματι, περισσότερους από έναν”. Και μετά ήρθαν για μηνύματα του τύπου: “Ας συναντηθούμε στο ξενοδοχείο”, τα οποία απευθύνονταν στην κομμώτρια και φίλη της, Αλέσια Σολιντάνι.

Η Ίλαρι μού πήρε τη συλλογή των ρολογιών μου, υπάρχουν και μερικά Rolex μεγάλης αξίας, άδειασε τις θυρίδες ασφαλείας μαζί με τον πατέρα της. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου. Ελπίζει σύντομα να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη βίλα και για όλα τα υπόλοιπα“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός παλαίμαχος.

Πηγή: sport24.gr