Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen μετά από 13 χρόνια γάμου φαίνεται να αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, εξαιτίας των προβλημάτων που υπήρχαν στην σχέση τους.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, η Gisele Bündchen έχει εγκαταλείψει την κοινή τους οικία στην Φλόριντα και πλέον ζει στην Κόστα Ρίκα. 

“Ο Tom και η Gisele βρίσκονται σε ρήξη αυτή τη στιγμή” αναφέρει πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον, ενώ μια δεύτερη πηγή σημειώνει: “Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί.

Η Gisele ήταν πάντα αυτή με τα παιδιά”. “Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη”, τόνιζε ένα άλλο άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, ενώ διευκρινίζεται πως “Έχουν μια φλογερή σχέση”, οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Να θυμίσουμε πως τα νέα έρχονται μερικούς μήνες μετά από την απόφαση του κορυφαίου quarterback του NFL, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Είναι καλύτερο είναι να αφήσω το γήπεδο στην επόμενη γενιά. Η καριέρα μου ως παίκτης ήταν μια συναρπαστική διαδρομή, πέρα ​​από τη φαντασία μου, γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 44χρονος αθλητής την περίοδο που γνωστοποίησε την απόφασή του.

Πηγή: Μust